1 december kl. 18:00-19:30

Digitalt informationsmöte

Funderar du på vilken skola dina barn ska gå i nästa läsår? Nordic International School hälsar dig och ditt barn varmt välkomna till vårt digitala informationsmöte.

Varmt välkomna på digitalt informationsmöte

 

Onsdag 1 december, kl. 18:00-19:30 hälsar vi dig och ditt barn varmt välkomna på ett digitalt informationsmöte. Informationsmötet börjar kl. 18:00 med en gemensam presentation om alla våra skolor och vår pedagogiska filosofi i stort. Efter det gemensamma mötet är ni välkomna att delta i de lokala mötena för respektive skola kl. 18:45 där ni har möjlighet att ställa frågor live. Inloggningslänkar finns via knapparna nedan.

Informationsmöte kl. 18:00 Nordic International School: Anslut här!»Informationsmöte kl. 18:45 Nordic Trollhättan: Anslut här!»

Ladda ner Zooms applikation

Mozilla Firefox

Klicka på “spara fil” och följ instruktionerna i den orangea rutan.

Google Chrome

Google Chrome ska starta nedladdningen av filen automatiskt och den kommer upp i menyn som på bilden ovan. Klicka på Zoom_launcher.exe för att installera Zoom. Om du får upp en popup-ruta med frågan om du verkligen vill installera programmet så välj att göra  det.

Eller starta via webbläsare

Skulle applikationen inte gå att installera går det bra att ansluta till mötet i webbläsaren. Klicka på länken ”Click here” och sedan på ”Start from your browser”.

Kontakt

Mr Emil Wallin

Rektor
070-818 11 08

Ms Inger Shakarchi

Biträdande Rektor